• Småländskt

  Vi tycker att det ska vara skönt att vakna och att man ska trivas i sitt badrum. Här hittar du badrumsmöbler, tillverkade i Småland, i just de material och färger som du gillar.

  Våra badrumsmöbler

 • Norm

  Norm är en stilren möbel med grepplist på lådorna och tvättställ i slitstark Evermite.

  Läs mer

 • Wettern

  Inspirationen till Wettern har vi hittat i horisonten över sjön med samma namn. Badrumsmöblerna är helt i kompaktlaminat och tillverkade med absolut precision.

  Upplev Wettern här

 • Katalog

  Beställ Aspen katalog så får du den direkt hem i brevlådan eller bläddra i den online.

  Beställ katalog

 • Grand

  Grand är en kvalitetsmöbel med stora designmöjligheter kring fronter, beslag och valfri NCS-kulör. Komplettera med mässingdetaljer som är en glödhet trend som tillför värme till badrummet som förknippas med hårda och svala ytor.

  Läs mer

Inspiration till ditt badrum

Här hittar du badrumsinspiration och reportage om trender som är på gång i badrummet just nu. Låt dig inspireras inför din badrumsrenovering eller få tips om styling av ditt befintliga badrum.

Badrumsinspiration

Badrumsförvaring

Hitta en Aspen-butik nära dig

Du hittar våra badrumsmöbler i närmare 18 välsorterade badrumsbutiker över hela landet. Besök gärna butikerna för inspiration och hjälp att planera och beställa dina nya badrumsmöbler.

Hitta återförsäljare

Möblera ditt badrum.

Det finns några saker som vi är särskilt stolta över och som vi tror att du också gillar. Här är ett par exempel.

Alla våra badrumsmöbler är tillverkade i hållbara och noga utvalda material, och de görs i vår fabrik i Jönköping. Vi designar möblerna själva och de är fulla av smarta detaljer och innovationer. Våra tvättställ är av porslin, Evermite och emaljerad plåt och till våra trämöbler använder vi äkta trä – massivt eller fanerat. Många av våra möbler är svanenmärkta. Alla möbler levereras helt färdigmonterade och de har alla tio års garanti.

1. Välj underskåp & tvättställ

Välj mellan underskåp och tvättställ i olika bredder, djup och utförande med smarta detaljer som förenklar din vardag.

2. Välj spegelskåp & speglar

Oavsett om du vill ha en klassisk spegel eller ett designat spegelskåp fullt med smarta detaljer så finns det något för dig.

3. Välj förvaring

Vi tycker om förvaring. Och allra mest smart, funktionell och snygg sådan – anpassade för alla badrumsaccessoarer.

Här finns vi

Du hittar våra badrumsmöbler i närmare 18 välsorterade badrumsbutiker över hela landet. Besök gärna butikerna för inspiration och hjälp att planera ditt nya badrum.

Hitta återförsäljare

Personligt badrum

Förutom Aspen A, som är vårt grundkoncept så har vi ytterligare fyra möbelkoncept: Lysan, Tidan, Avan och Solvik, som du kan läsa mer om här.

Personligt badrum

Svanenmärkt badrum

Nu blir det enklare att välja grönt också till badrummet. Flera av våra möbler är märkta med Svanen, som är en miljö- och kvalitetsstämpel.

Läs mer